Переваги онлайн кредиту

Переваги онлайн кредиту

24.01.17 15:26 0 513

Життя сучасної людини дуже динамічне. Тому економія свого особистого часу має величезне значення. Коли потрібна готівка і бажано терміново, коли немає часу, щоб витрачати його на довгу паперову тяганину і простоювання нескінченних черг в банківських установах, на допомогу поспішає послуга онлайн кредитування з швидким рішенням, що безумовно дуже зручно. Ще зовсім недавно подібна форма кредитування була рідкістю.

Сьогодні ж оформлення онлайн кредиту стало дуже поширеним явищем і, як результат, є безліч сайтів, які пропонують дану послугу, наприклад, http://kreditstart.ru/.

Переваги онлайн кредиту:

  • Ви можете заповнити заявку навіть не виходячи зі свого дому, що дає можливість заощадити час, уникнувши довжелезної черги в банку на 1-му етапі оформлення самого кредиту та поїздки до самого банку, а також назад додому;
  • До клієнтів, які оформляють кредит в онлайн режимі, банки відносяться більш лояльно. Як правило, оформлення такого кредиту відбувається за двома документами без довідки про доходи. При цьому, іноді таким клієнтам банк може навіть знизити процентну ставку по кредиту;
  • Не потрібно підлаштовуватися під графік роботи банківської установи: заповнити заявку в онлайн режимі ви можете 24 г. на добу, сім днів на тиждень, тобто в будь-який зручний вам час;
  • Як правило, онлайн-заявка розглядається банком на протязі декількох хвилин, оскільки відразу перевіряти пакет документів кредитору не потрібно;
  • Ви можете відправити заявку одночасно в декілька банківських установ, а згодом, отримавши позитивну відповідь, зрівняти умови кредитування та зробити найвигідніший вибір;
  • Деякі банки пропонують послуги "кредиту на дому" і "під ключ". Тобто вам навіть не доведеться звертатися до відділення банку, щоб підписати необхідні документи. Менеджер з радістю приїде до вас додому або в офіс.

Таким чином, онлайн кредитування можна сміливо назвати одним з найбільш перспективних і самих зручних видів позики. І в подальшому можна очікувати тільки розвитку даного напрямку.

Онлайн-заявка представляє собою типовий бланк, в який слід внести основні дані, що підтверджують особу та платоспроможність клієнта. В даний момент у багатьох банків з'явилася можливість оформлення кредиту даним способом.

У переважній більшості всі питання в заявці пов'язані з віком, освітою, цілями отримання кредиту і бажаною сумою позики. І більшою мірою позитивна відповідь по видачі кредиту залежить від самого позичальника, чим чеснішими будуть його відповіді у заявці, тим більша ймовірність її схвалення.

Якщо кредит схвалений, то з вами обов'язково зв'яжеться співробітник банку і скаже, як діяти далі. Якщо рішення банку - це відмова, то повторну заявку в цей же банк можна подати через кілька місяців (від 1 до 6). Передбачається, що на той час у Вас буде або збільшиться щомісячний дохід, або Ви попросите меншу суму, так як зумієте відкласти трохи грошей.

Потрібно просто бути трішки впевненішим і довіряти інтернету так само як це роблять мільйони користувачів по всьому світу. Вдалих Вам онлайн-заявок!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Приобретение б/у авто в ...
Наступна новина: «Особистий кабінет» для ...

КОМЕНТАРІ