Творчо обдаровані діти Чернігова отримуватимуть стипендії міського голови

Творчо обдаровані діти Чернігова отримуватимуть стипендії міського голови

27.01.17 12:19 0 604
65 стипендій міського голови отримуватимуть впродовж 2017 року творчо обдаровані діти Чернігова за високі досягнення у галузях музичного та образотворчого мистецтв.

Відповідне розпорядження підписав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко з метою підтримки і стимулювання творчо обдарованих дітей, їхньої участі у міжнародних та всеукраїнських фестивалях, оглядах, олімпіадах, конкурсах, виставках і пленерах та створення можливостей для подальшого розвитку талановитої молоді.

Згідно з розпорядженням 58 стипендій по 100 грн надаватимуться учням Чернігівської музичної школи № 1 ім. С. В. Вільконського, Чернігівської музичної школи № 2 імені Є. В. Богословського та Чернігівської міської школи мистецтв, які стали лауреатами або дипломантами міжнародних та всеукраїнських конкурсів, фестивалів, оглядів та олімпіад.

Ще 7 стипендій по 100 грн виділено учням Чернігівської дитячої художньої школи за високі творчі досягнення в образотворчому мистецтві та відзнаки за участь у міжнародних, всеукраїнських і обласних виставках, конкурсах, пленерах.

Виплати стипендій здійснюватимуться щомісячно з січня до травня та з вересня до грудня включно за рахунок загальних асигнувань, передбачених на утримання галузі «Культура» на 2017 рік.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Луцьку відбулися ...

КОМЕНТАРІ