Чернігів: Керівники ЖРЕДів звітуватимуть про проведені поточні ремонти житлових будинків міста

Чернігів: Керівники ЖРЕДів звітуватимуть про проведені поточні ремонти житлових будинків міста

27.01.17 09:25 0 470
24 січня, заступник міського голови Олександр Ломако провів робочу нараду з керівниками ЖРЕДів, на якій він доручив всім підготувати звіти про виконання запланованих робіт у 2016 році, щомісячні плани на поточний рік та графік зустрічей з мешканцями міста. Він також наголосив на важливості проведення інвентаризації житлового фонду міста.

- Це робиться для того, щоб мешканці нашого міста, які сплачують за комунальні послуги, краще розуміли, чим займаються виконавчі органи місцевого самоврядування, і знали, в якому будинку вони живуть. Для цього комунальні підприємства повинні надати всі звіти та плани робіт по поточному ремонту на кожен місяць. Ця інформація буде офіційно оприлюднена на веб-порталі Чернігівської міської ради, - сказав Олександр Ломако.*/blockquote

*/blockquote

Крім того, заступник міського голови зазначив, що треба шукати будь-яку можливість - робити ремонт житла вчасно та якісно, щоб люди менше зверталися до міської ради зі скаргами, а також отримували адекватні відповіді на свої звернення, зокрема, у сфері житлово-комунального господарства. Також необхідно проводити інформаційну кампанію щодо створення ОСББ, проводити збори громадян для того, щоб мешканці розуміли, що вони є відповідальними власниками свого житла.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ