На Житомирщині відшкодували майже чотири мільйони гривень втрат сільсько- та лісогосподарського виробництв

На Житомирщині відшкодували майже чотири мільйони гривень втрат сільсько- та лісогосподарського виробництв

27.01.17 09:15 0 475
У 2016 році землевпорядники Житомирщини нарахували 3,850 млн грн відшкодування втрат сільсько-та лісогосподарського виробництв. Суб'єкти господарювання перерахували до бюджетів усіх рівнів Житомирської області кошти на суму 4,104 млн гривень (з урахуванням виплат, нарахованих за минулі періоди).

Кошти, що вже надійшли до бюджетів Житомирщини, частково використані на проведення нормативної грошової оцінки земель – 879,5 тис. гривень, впровадження заходів з охорони земель – 818,5 тис. гривень, роботи з інвентаризації земель – 446,2 тис. гривень.

На на спеціальних рахунках місцевих рад накопичені надходження від відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництв (з урахуванням минулих періодів) становлять 24,213 млн гривень.

Довідково:

Відшкодуванню підлягають втрати сільськогосподарських угідь, лісових земель та чагарників як основного засобу виробництва в сільському і лісовому господарстві внаслідок вилучення (викупу) їх для потреб, не пов'язаних із сільськогосподарським та лісогосподарським виробництвом.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку відійшов у ...

КОМЕНТАРІ