На Житомирщині перевіряють перевізника,на маршруті якого сталася трагедія

На Житомирщині перевіряють перевізника,на маршруті якого сталася трагедія

27.01.17 09:06 0 478
Перевізника, на маршруті якого вчора, 23 січня, з автобуса випав та загинув чоловік, посилено перевіряють.

Слідчі органи виясняють причини трагедії, а представники управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА зранку без попередження оглянули транспортні засоби маршруту №110 «Житомир-Соколовський масив-Сонячне». Про це розповів начальник управління Роман Крисюк.

За результатами перевірки виявлено, що санітарно-технічний стан автомобілів незадовільний, крім того – жоден із транспортних засобів не зазначений у витязі із договору, тобто, вони не мають права працювати на лінії.

— «Найближчим часом будуть прийняті радикальні дії щодо перевізників, у яких є порушення стосовно санітарно-технічного стану транспортних засобів. Ще на минулому тижні ми планували провести нараду з перевізниками з питань стану автомобілів, організації перевезень, ціни на проїзд, пільг, але у зв'язку із зазначеною ситуацією будемо спілкуватися з усіма перевізниками в іншому руслі», – зазначив Роман Крисюк.

Начальник управління наголошує, що жителям області потрібно реагувати, якщо вони стали свідками порушень на автомобільних перевезеннях. Звертатися можна за телефоном «гарячої лінії» управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА: (0412) 47-46-52; (068) 150-87-16.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку відбулися ...
Наступна новина: У міськраді працюють над ...

КОМЕНТАРІ