В Житомирській області голова ОДА Ігор Гундич відкрив блок початкових класів гімназії в Олевську.

В Житомирській області голова ОДА Ігор Гундич відкрив блок початкових класів гімназії в Олевську.

27.01.17 08:57 0 454
Під час робочого візиту до Олевського району, голова облдержадміністрації Ігор Гундич та голова облради Володимир Ширма разом із народним депутатом України Володимиром Арешонковим та новопризначеним головою Олевської РДА Дмитром Лазаренком взяли участь у відкритті блоку початкових класів гімназії, будівництво якого завершено у 2016 році за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

До заходу долучились начальник управління освіти і науки ОДА Вадим Калінін, керівництво та громадськість ОТГ і району.

Відкриваючи новий блок кращого навчального закладу району, Ігор Гундич акцентував увагу присутніх на тому, що упродовж багатьох років діти 1-4 класів – а це понад 250 учнів – навчалися у приміщенні дошкільного закладу. Проте у 2016 році завдяки коштам із ДФРР цю проблему вирішено – до гімназії добудовано 2-поверхове приміщення, блок початкових класів для 2-4 класів.

— «Вартість реалізації проекту – близько 5,8 млн грн, включаючи 10% співфінансування місцевого бюджету. Відкриття нового блоку Олевської гімназії є свідченням того, що якісне навчання та виховання дітей – наш пріоритет. І ми робимо акцент саме на опорні навчальні заклади та їх філії, які мають бути забезпечені усім необхідним обладнанням та матеріалами», – зазначив голова ОДА Ігор Гундич.

За рахунок коштів ДФРР до гімназії добудовано приміщення, облаштовано інженерні мережі та комунікації, встановлено вікна та двері, влаштовано покрівлю, зовнішнє та внутрішнє оздоблення. Також влаштовано благоустрій території навчального закладу.

Керівники області та району оглянули приміщення новозбудованого блоку Олевської гімназії, перевірили якість робіт, виконавцем яких є ПП «Будпослуги-1» м. Олевськ.

Голова ОДА підкреслив, що з 2017 року буде запроваджено нові підходи до реалізації подальших проектів ДФРР.

— «Всі майбутні об'єкти мають бути будівлями, майданчиками XXІ століття, які будуть не лише виділятися своїм зовнішнім виглядом, а й наповнюватися необхідним функціоналом», – наголосив Ігор Гундич.

У подальшому першочергова підтримка надаватиметься об'єктам, які розташовані в ОТГ.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині валерій ...
Наступна новина: У чернівецьких закладах ...

КОМЕНТАРІ