Ігор Гундич дав перше термінове доручення новопризначеному голові РДА: провести службове розслідування

Ігор Гундич дав перше термінове доручення новопризначеному голові РДА: провести службове розслідування

27.01.17 10:22 0 578
Провести службове розслідування щодо несвоєчасного оголошення тендерної процедури з організації безплатного харчування дітей у навчальних закладах, розташованих на територіях радіоактивного забруднення Олевського району.

Таке перше доручення дав голова облдержадміністрації Ігор Гундич новопризначеному керівнику Олевського району Дмитру Лазаренку під час робочої поїздки до Олевщини 25 січня 2017 року.

Після представлення голови РДА керівник області поспілкувався із громадою району та дав відповіді на найгостріші запитання. Одне із них – питання забезпечення належним харчуванням дітей у навчальних закладах. Проблема потребує оперативного вирішення. Адже, не зважаючи на те, що кошти на це із державного бюджету виділено, досі не проведено тендерні закупівлі.

Голова ОДА Ігор Гундич назвав таку ситуацію неприпустимою та поставив чіткі терміни керівнику району щодо усунення недоліків. Зокрема, вже до кінця місяця має бути проведене службове розслідування, а до 1 березня забезпечено харчуванням дітей.

— « до кінця дня ви, Дмитре Олексійовичу, маєте розпочати службове розслідування і найближчим часом вияснити, чому ті, хто мав оголосити тендер, цього не зробили вчасно. Винні мають бути покарані. Це по-перше. А по-друге, тендер потрібно провести до кінця лютого і в найкоротший термін розпочати харчування дітей», – доручив Ігор Гундич голові Олевської РДА.

Нагадаємо, в рамках робочої поїздки Ігор Гундич представив новопризначеного голову Олевської РДА та відкрив блок початкових класів гімназії.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі грантовий ...

КОМЕНТАРІ