На Вінниччині відбувся обласний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови та літератури

На Вінниччині відбувся обласний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови та літератури

27.01.17 15:07 0 516
З метою створення належних умов для виявлення та підтримки обдарованої молоді, розвитку її інтересів та поглибленого вивчення польської мови і літератури, у комунальному закладі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 33 Вінницької міської ради» 20 січня відбувся ІІІ-й (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови та літератури.

За результатами перевірки учнівських робіт журі визначили загальну кількість балів учасників олімпіади. Так, в інтелектуальному змаганні взяли участь 35 учасників, серед яких учні 7 - 11 класів ЗНЗ та учні суботніх (недільних) шкіл, які діють при польських громадських організаціях області.

Учасників Всеукраїнської олімпіади привітали начальник відділу загальної, середньої та дошкільної освіти Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації Олена Дорош, директор комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 33 Вінницької міської ради» Наталія Сидоренко та завідувач відділу методики викладання української мови та літератури, мов національних меншин і світової літератури комунального вищого навчального закладу Вінницької академії неперервної освіти Лариса Коваленко.

Головний спеціаліст управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації Ірина Стеценко наголосила на тому, що знання будь-якої мови відкривають перед людиною нові можливості, надають впевненості у спілкуванні, розширюють світогляд і піднімають їх культурний рівень та побажала успіхів і відмінних результатів!

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ