Державною екологічною інспекцією у Вінницькій області завершено комплекс заходів по проведенню операції «Новорічна ялинка» (+фото)

Державною екологічною інспекцією у Вінницькій області завершено комплекс заходів по проведенню операції «Новорічна ялинка» (+фото)

27.01.17 15:38 0 502
Про виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 9 грудня 2016 року № 927 стосовно додаткових заходів щодо охорони хвойних лісових насаджень у передноворічний період 2017 року звітував на щопонеділковій апаратній нараді в облдержадміністрації начальник Державної екологічної інспекції у Вінницькій області Юрій Дубовий.

«У передноворічний період 2017 року було проведено 10 спільних рейдів, складено 10 протоколів про адміністративні правопорушення, обраховано збитки на суму 11 тисяч гривень»,- повідомив посадовець.

За словами Юрія Дубового, в межах міста Вінниці, спільно із працівниками муніципальної поліції, Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства, «Віноблагроліс» та органів ГУ НП у Вінницькій області проводились перевірки місць торгівлі новорічними ялинками. За результатами перевірок представниками Держекоінспекції у Вінницькій області було складено 6 протоколів за порушення порядку збуту .

За інформацією, наданою Вінницьким обласним управлінням лісового та мисливського господарства, територіальними підрозділами у передноворічний період 2017 року було реалізовано 17,5 тисяч штук ялинок новорічних на суму 1 мільйон 312 тисяч гривень. Виявлено 64 факти незаконної порубки хвойних молодих насаджень, складено 64 протоколи та накладено штрафів на суму 5780 гри. обраховано збитків на суму 23064грн.

За інформацією «Віноблагроліс» у передноворічний період 2017 року було реалізовано 1900 шт. ялинок, фактів незаконних рубок не виявлено.

Презентація додається.

Презентація.ppt





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ