Агенція регіонального розвитку Вінницької області розпочинає реалізацію проекту «Роль регіонів у функціонуванні соціально-правової держави» (+фото)

Агенція регіонального розвитку Вінницької області розпочинає реалізацію проекту «Роль регіонів у функціонуванні соціально-правової держави» (+фото)

27.01.17 08:39 0 576
24 січня 2017 року у прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА відбулась прес-конференція, присвячена початку реалізації проекту «Роль регіонів у функціонуванні соціально-правової держави».

Головною метою проекту є підвищення рівня поінформованості громадськості щодо діяльності Агенцій регіонального розвитку та можливостей використання інших інструментів регіонального розвитку.

Під час прес-конференції в.о. директора Агенції регіонального розвитку Вінницької області Валерій Нікітюк підкреслив: «Слабка взаємодія між регіонами України в сфері кращих практик регіонального розвитку, брак повної інформації щодо інструментів регіонального розвитку та сповільнені темпи реформи децентралізації призводять до того, що області не можуть використати свій потенціал, реалізовувати ефективну інвестиційну політику та будувати соціально-правову державу. Ідея проекту виникла в ході спілкування з представниками Житомирської області, які виявили зацікавленість в досвіді Вінниччини в реалізації регіональної політики, зокрема, досвіді створення Агенції регіонального розвитку. Цей проект покликаний показати переваги та вигоди від взаємодії та співпраці між регіонами на прикладі Вінницької та Житомирської областей з метою висвітлення інструментів регіонального розвитку. Крім того, це гарна можливість презентувати досвід функціонування Агенції регіонального розвитку Вінницької області громаді Житомирської області».

Координатор проекту Юлія Кулакова зазначила: «Проектом передбачається проведення круглого столу та тренінгу для 30 осіб у Вінниці та Житомирі, які обиратимуться на конкурсній основі з представників органів влади, профспілок, громадських організацій та інших зацікавлених сторін. В ході круглого столу заплановано обговорення політики регіонального розвитку, а також можливостей, які сприяють розвитку громад. Під час тренінгу будуть розглянуті питання стратегічного планування, а також проведено майстер-клас з написання проектних пропозицій. До заходів проекту залучатимуться провідні фахівці та експерти. Заходи в Житомирі відбудуться наприкінці лютого».

Для участі в конкурсному відбору необхідно заповнити он-лайн форму, яка розміщується на сторінці Агенції в соціальній мережі Facebook або заповнити анкету та надіслати на адресу координатора (yulia.kulakova08@gmail.com) до 2 лютого 2017 року. Результати конкурсу будуть оголошені 3 лютого. Заходи у Вінниці відбудуться вже 8 лютого 2017 року.

Проект реалізується Агенцією регіонального розвитку Вінницької області в партнерстві з Житомирською обласною державною адміністрацією за підтримки Регіонального Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні.

З питань детальної інформації, будь ласка, звертайтесь до: Кулакової Юлії, координатора проекту «Роль регіонів у функціонуванні соціально-правової держави»: тел.: +38 067-794-86-64, e-mail: yulia.kulakova08@gmail.com













Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Гуртожитки для ...
Наступна новина: Чернівці: Пункт обігріву ...

КОМЕНТАРІ