На Вінниччині працівники податкової міліції викрили злочинну групу,що відмила більше 44 млн. грн. на експорті лісу

На Вінниччині працівники податкової міліції викрили злочинну групу,що відмила більше 44 млн. грн. на експорті лісу

27.01.17 12:23 0 483
Співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Вінницькій області під процесуальним керівництвом прокуратури Вінницької області викрили групу осіб, яка організувала злочинну схему придбання, зберігання, перевезення та реалізації цінних порід деревини.

Закупівля лісоматеріалу проводилася від ряду фізичних осіб-підприємців, підконтрольних групі зловмисників, державна реєстрація яких проведена без наміру здійснювати підприємницьку діяльність. Фактичне ж придбання лісу-кругляка здійснювалося за готівкові кошти без відповідних супровідних документів та без відображення у податковій звітності. В подальшому товар реалізувався на адресу найбільших СГД-експортерів лісопродукції. Отримані на рахунки фізосіб-підприємців кошти за реалізацію деревини загальною сумою понад 44,4 млн. грн. знімалися з банківських рахунків та розподілялися між учасниками організованої групи, а також спрямовувалися на подальшу незаконну закупівлю лісоматеріалів.

Прокуратурою Вінницької області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, що кваліфікується за ч. 3 ст. 209 КК України – легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, вчинене організованою групою або в особливо великому розмірі. Здійснюється досудове розслідування.

Головне управління ДФС у Вінницькій області

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку відбулися ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ