Ігор Івасюк: Робота по утворенню госпітальних округів в області - триває (+фото)

Ігор Івасюк: Робота по утворенню госпітальних округів в області - триває (+фото)

27.01.17 18:38 0 569
З метою інформування населення про утворення в області госпітальних округів, в обласній державній адміністрації відбувся брифінг за участю заступника голови – директора департаменту освіти та науки ОДА Ігоря Івасюка та директора Департаменту охорони здоров'я ОДА Людмила Грабович.

Інформуючи присутніх Ігор Івасюк зазначив: «Вчора під головуванням голови ОДА Валерія Коровія відбулося засідання робочої групи, де опрацьовувались ті пропозиції, які надійшли безпосередньо від районних державних адміністрацій і районних рад з приводу формування госпітальних округів. Ми намагалися всі пропозиції максимально врахувати. Географічно такі округи сформовані. У Вінницькій області є таких три округа: Північний (або Вінницький, з центром у місті Вінниця), який є найбільший і охоплює понад 900 тисяч населення; Південно - східний і Південно-західний госпітальні округа. Наголошую, говорити про те, що центр госпітального округу буде саме у Могилів-Подільському чи Тульчині – досить зарано. Бо типи лікарень І чи ІІ рівня інтенсивного лікування будуть визначатися відповідно до Положення, якого поки ще немає. Цей нормативний документ повинен бути затверджений відповідною постановою Кабміну чи нормативним документом МОЗ. А, відповідно, на даний час відсутні і критерії, за якими можна визначити до якого рівня відноситься та чи інша лікарня».

Після опрацювання надісланих пропозицій розроблено проект госпітальних округів і розміщено на сайті облдержадміністрації, а також розміщені пропозиції, які надходили з районів. Робота над проектом продовжується.

http://www.vin.gov.ua/web/vinoda.nsf/web_alldocs/DocЯІКВAHVN4N











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині у 2016 році ...
Наступна новина: На Вінничині індексація ...

КОМЕНТАРІ