Впродовж 2016 року послугами сервісу „Пульс” скористалось удвічі менше вінничан ніж у 2015 році

Впродовж 2016 року послугами сервісу „Пульс” скористалось удвічі менше вінничан ніж у 2015 році

27.01.17 10:18 0 494
Саме стільки запитів у 2016 році було направлено на розгляд до Головного управління ДФС у Вінницькій області та його територіальних органів.

За словами очільника фіскальної служби Вінниччини Руслана Осмоловського, проти 2015 року кількість запитів, спрямованих платниками податків та громадянами Вінницької області на антикорупційний сервіс ДФС України „Пульс”, скоротилась більш ніж удвічі – 37 проти 85. Зазначеного позитивного результату, переконаний високопосадовець, вдалось досягти, насамперед, за рахунок налагодження прозорих та відкритих стосунків із бізнесом та громадськістю регіону, а також проведення упереджувальної та роз'яснювальної роботи серед працівників податкової та митної служби і кандидатів на заміщення вакантних посад.

Найактуальнішими темами, що порушувались у зверненнях, були питання роботи органів державної фіскальної служби – 14 (37,8%), електронного адміністрування ПДВ – 8 (21,6%), звітності та реєстрації податкових накладних – 6 (16,2%) та роботи Центрів обслуговування платників 5 (13,5%)

Додамо, що всі порушені у зверненнях питання розглянуто. Їх автори, платники податків та громадяни, отримали вичерпні відповіді на них.

Принагідно Руслан Осмоловський нагадує, що номер телефонної лінії антикорупційного сервісу Держаної фіскальної служби України „Пульс”: (044) 284-00-07 діє цілодобово. Зателефонувавши за ним, суб'єкти господарювання та громадяни можуть залишити інформацію щодо неправомірних дій або бездіяльності працівників структурних підрозділів та територіальних органів ДФС, проблем, які виникають під час здійснення митного контролю та митного оформлення товарів і транспортних засобів, що переміщуються через митний кордон України, а також щодо упередження контрабанди.

Відділ комунікацій ГУ ДФС у Вінницькій області

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ