На Вінничині валерій Коровій оглянув укріплення берегів річки Дерло,що у Могилів-Подільську (+фото)

На Вінничині валерій Коровій оглянув укріплення берегів річки Дерло,що у Могилів-Подільську (+фото)

27.01.17 08:56 0 589
У рамках робочої поїздки до Могилів-Подільського району Валерій Коровій ознайомився з сучасними облаштуванням міського парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки. Міський голова Петро Бровко ознайомив з будівництвом підпірних стінок, укріпленням берегів та розчистку русла річки Дерло.

«Наслідки паводку 2008 року, коли значна частина міста Могилів-Подільський була затоплена водами річки Дністер та Дерло, наочно показали необхідність впровадження заходів щодо захисту території міста. Одним із таких заходів є укріплення берегів річок. У жовтні 2016 року було розпочато будівництво підпірних стінок (укріплення берегів річки Дерло та розчистка русла) в межах міста Могилів-Подільського. Даний гідротехнічний об'єкт передбачає очистку річки Дерло від мулових наносів, укріплення берегів підпірними стінками на рівнях пропуску побутових стоків, поліпшення гідрологічних характеристик заплави для пропуску повені та паводків. Загальна довжина берегоукріплення становитиме 366 м. Загальна вартість проекту – 2 мільйон 682 тисячі гривень. Станом на сьогоднішній день з обласного бюджету профінансовано та освоєно 630 тис. грн., а з місцевого бюджету - 51 тис. грн.», - зазначив міський голова.

В ході робочої поїздки до Могилів-Подільського району, очільник регіону Валерій Коровій разом з представниками місцевої влади поклав квіти до Меморіального комплексу «Майдан Шани», тим самим вшанувавши пам'ять загиблих Героїв в зоні проведення антитерористичної операції на Сході.





































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратурою Закарпаття ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ