На Вінниччині проведено чергові земельні торги з продажу права оренди земельних ділянок водного фонду для рибогосподарських потреб (+фото)

На Вінниччині проведено чергові земельні торги з продажу права оренди земельних ділянок водного фонду для рибогосподарських потреб (+фото)

27.01.17 14:52 0 515
25 січня 2017 року у приміщенні Вінницького науково-дослідного та проектного інституту землеустрою проведено торги у формі аукціону з продажу права оренди на земельні ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб.

Організатор земельних торгів: Вінницька обласна державна адміністрація в особі Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації.

На аукціон виставлено 5 лотів: Козятинський район (3 лоти) та Погребищенський район (2 лоти).

Було продано право оренди по 3 ділянках водного фонду. По двох лотах (Поличинецька с.р. Козятинського району) торги не відбулись в зв'язку з відсутністю претендентів.

По одному лоту (Білашківська с.р. Погребищенського району) піднято відсоткову ставку за оренду землі площею 4,9076 га – з 5% до 35,425%, що становить 27694,25 грн. в рік.

Згідно Земельного кодексу України, переможці земельних торгів, не пізніше трьох банківських днів з дня проведення земельних торгів, мають здійснити плату за користування земельною ділянкою, право користування якою набуто на торгах, а також відшкодувати витрати на підготовку земельної ділянки до продажу права оренди та витрати пов'язані з підготовкою і проведенням аукціону, за окремим договором з Виконавцем земельних торгів.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Муніципальна поліція ...
Наступна новина: Володимир-Волинська місцева ...

КОМЕНТАРІ