У чернівецьких закладах освіти продовжать реалізацію виконання Програми вивчення та популяризації англійської мови

У чернівецьких закладах освіти продовжать реалізацію виконання Програми вивчення та популяризації англійської мови

27.01.17 09:01 0 455
Згідно з рішенням Чернівецької міської ради управління освіти продовжить реалізацію виконання Програми вивчення та популяризації англійської мови в закладах освіти м. Чернівців на 2016-2020 роки.

На виконання Програми закладами освіти міста розроблені відповідні заходи, учителі міста взяли участь у всеукраїнській програмі «Вчителі англійської мови-агенти змін», розробленій спільно Британською Радою та громадською ініціативою GoGlobal у рамках національної кампанії «Україна Speaking», проведено тренінги для 100 вчителів з надання методичної допомоги з метою покращення якості викладання англійської мови.

У 37 навчальних закладах міста працювали літні мовні табори з англійської мови. Упродовж року вчителі та учні закладів освіти були учасниками багатьох заходів міжнародного, всеукраїнського та міського рівнів. Учителі міста активно брали участь у різноманітних вебінарах, конференціях та он-лайн курсах, які пропонували ідеї для покращення викладання англійської мови, мотивації учнів до засвоєння та використання нових знань, добробуту вчителів, інклюзивної освіти та безперервного професійного розвитку.

Кошти на фінансування Програми на 2016 рік виділено у повному обсязі. Бібліотечно-ресурсний фонд з англійської мови поповнено автентичними підручниками британських видавництв, кабінети з англійської мови поповнено новою комп'ютерною технікою. Введено 10,75 ставок керівника гуртка у 15 дошкільних навчальних закладах.

Також премійовано вчителів за результатами підготовки до міжнародних іспитів, участі у тренінгах, школах професійного розвитку, фахових міжнародних асоціаціях, конференціях, програмах обміну, стажуванні за кордоном, складання вчителями міжнародних професійних іспитів з фаху. Учнів премійовано учнів за результатами міжнародних іспитів, FCE, TOEFL, IELTS, PET, KET в рамках заключного форуму з підведення підсумків Року англійської мови.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Степан Барна представив ...

КОМЕНТАРІ