Завдяки реалізації спеціальної програми усі чернівецькі діти молодшого та середнього віку навчаться плаванню

Завдяки реалізації спеціальної програми усі чернівецькі діти молодшого та середнього віку навчаться плаванню

27.01.17 12:41 0 590
Програму навчання плаванню в загальноосвітніх навчальних закладах м.Чернівців на 2016-2020 роки, яка передбачає охоплення процесом навчання 100% дітей молодшого та середнього віку, продовжать реалізовувати. Таке рішення прийняте на 20-й сесії Чернівецької міської ради VІІ скликання.

Ця програма спрямована на збереження і зміцнення здоров'я, розвиток фізичних, психічних якостей та рухових здібностей учнів та отримання знань і навичок безпечного перебування на воді, а також, надання всім дітям рівних можливостей навчатися плаванню.

Під час навчання дітей плаванню реалізуються навчальні, розвивальні та виховні цілі: вивчення техніки плавання спортивними способами, розвиток в учнів умінь і навичок використання плавальних вправ, отримання основ знань про значення плавання, ознайомлення з досягненнями видатних тренерів та спортсменів-плавців, їх виступами на Олімпійських іграх, чемпіонатах Європи та миру. За курс занять (24 уроки) діти вчаться основам плавання на глибині, зануренню у воду, пропливати під водою з розплющеними очима, правильно дихати під час рухів у воді та плавати одним із способів спортивного плавання.

Реалізація та обсяги фінансування Програми відбуваються по мірі реконструкції, будівництва та введення в експлуатацію плавальних басейнів міста. На даному етапі (2016-2017 рр.) для реалізації Програми управління освіти Чернівецької міської ради задіяло плавальний басейн фітнес-центру «Титан» (Проспект Незалежності,111), що дало можливість охопити учнів декількох шкіл міста навчання плаванню. Управлінням освіти міської ради укладено договір з ТОВ «БУКОІМПЕКС» на проведення занять з плавання.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Тернопілля: в Шумському ...

КОМЕНТАРІ