Чернівці: В аварію потрапив один з нещодавно придбаних тролейбусів

Чернівці: В аварію потрапив один з нещодавно придбаних тролейбусів

27.01.17 13:01 0 504
На вулиці Головній тролейбус маршруту №3 виїхав на тротуар, зачепивши легковий автомобіль. Це один з нещодавно придбаних вживаних тролейбусів Skoda 14 Tr, який вчора вперше вийшов на маршрут у Чернівцях.

Як повідомив начальник Чернівецького тролейбусного управління Іван Іванічек, учора цей тролейбус здійснив 5 рейсів, – лише три. Причина аварії наразі встановлюється.

В 2106 році було придбано 12 вживаних тролейбусів, вік яких сягає понад 25 років. Останній капітальний ремонт 2 тролейбуси пройшли 4 роки тому, один – 7 років тому, 2 – 11 років тому, один – 13 років тому, 3 – 15 років тому, один – 16 років тому, один – 18 років тому.

Станом на рухомий склад тролейбусного управління складається з 73 одиниць, щоденно на лінію виходить до 52 одиниць, а через технічні несправності впродовж дня на маршрутах залишається до 40 тролейбусів.

Вік деяких чернівецьких тролейбусів від 13 до 37 років. За інформацією спеціалістів, термін використання багатьох тролейбусів закінчиться вже в цьому році. Питання придбання нових тролейбусів для міста наразі залишається відкритим.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: на сесії міської ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ