Тернопілля: в Шумському районі очільник області відвідав багатодітну сім'ю Сафанюк

Тернопілля: в Шумському районі очільник області відвідав багатодітну сім'ю Сафанюк

27.01.17 12:44 0 512
У с.Великі Дедеркали, Шумського району проживає сім'я Сафанюк. У молодого подружжя Марії та Віктора семеро діток. Найстаршій Тетянці - 10 рочків, а молодшій Вікторії - ще немає й двох місяців. Попри усталені суспільні міфи, сім'я досить добре дає собі раду.

Віктор, батько - половину місяця працює у Києві, іншу - займається господаркою, виконує дрібні замовлення у селі. Його дружина Марія - весь час присвячує тільки дітям. Обоє кажуть, що головне у великій родині - особистий приклад батьків.

У селі про Сафанюків відгукуються як про порядних людей та відповідальних батьків.

Перебуваючи з робочим візитом у Великодедеркальській громаді, навідався до родини Голова Тернопільської ОДА Степан Барна. В допомогу по господарству - подарували мікрохвильову піч, дітям - солодкі гостинці.

"Важливо, що у такий непростий час ваше подружжя виховує семеро діток. Великі родини колись були окрасою української нації, тож добре було б такі традиції повертати. З боку держави соціальний захист сімей з дітьми потроху виходить на більш якісний рівень, і я сподіваюся що для багатьох це стане надійним підґрунтям", - зазначив Степан Барна.

Загалом у Тернопільській області проживає понад 13 тис багатодітних родин.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завдяки реалізації ...
Наступна новина: Житомиряни утворили ланцюг ...

КОМЕНТАРІ