Ігор Кульчицький: Статус учасника бойових дій ОУН-УПА отримали близько 2 500 ветеранів

Ігор Кульчицький: Статус учасника бойових дій ОУН-УПА отримали близько 2 500 ветеранів

27.01.17 08:19 0 455
Тернопільщина належить до найбільш політично активних та організаційно структурованих областей в Україні. Про це повідомляє начальник управління з питань внутрішньої політики, релігій та національностей Тернопільської облдержадміністрації Ігор Кульчицький. За його словами, активна співпраця з громадськими об'єднаннями є пріоритетом в діяльності влади. Особлива увага приділяється взаємодії з ветеранськими організаціями області, серед яких — обласне відділення Всеукраїнського об'єднання ветеранів, обласна організація Організації ветеранів України, обласне Товариство політв'язнів і репресованих, Братство вояків ОУН-УПА, обласне відділення Української спілки воїнів Афганістану, обласна організація Всеукраїнської спілки ветеранів АТО, обласна організація «Спілка бійців та волонтерів АТО «Сила України».

Зокрема, плідною є співпраця з Братством вояків ОУН – УПА та Товариством політв'язнів і репресованих в роботі комісії визначення статусу учасника бойових дій (ветеранів) ОУН, УПА.

«До складу комісії входять керівники та активісти вказаних організацій. За час її роботи статус учасника бойових дій (ветерана) ОУН, УПА отримали близько 2 тис. 500 ветеранів», — зазначає Ігор Кульчицький.

Також результатом тісної співпраці з громадськими організаціями стало видання низки ґрунтовних видань – досліджень, що стосувались проблем Голодомору 1932-1933 років в Україні, пам'яті вихідців з Тернопільщини, які брали участь в бойових діях в Афганістані.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: За останній тиждень у м. ...

КОМЕНТАРІ