Степан Барна: «Микулинецький Бровар» є символом Тернопільської області

Степан Барна: «Микулинецький Бровар» є символом Тернопільської області

27.01.17 16:40 0 624
Згідно з Указом Президента України Петра Порошенка, за значний особистий внесок у розвиток агропромислового виробництва, вагомі трудові досягнення, багаторічну самовіддану працю та з нагоди Дня працівників сільського господарства генерального директора товариства «Микулинецький Бровар» Степана Трояна нагороджено орденом «За заслуги» II ступеня.

25 січня нагороду вручив голова обласної державної адміністрації Степан Барна. Очільник краю переконаний, що підприємство є прикладом для інших.

«Є дві складові: перша - «Микулинецький Бровар» є символом Тернопільської області. Про нього знають не тільки в Україні, а й у багатьох країнах світу. Друге – це приклад господарності, який демонструє це підприємство. Важливо, що тут люди працюють і отримують гідну заробітну плату – понад 6 000 грн. Крім того, товариство вчасно сплачує податки у бюджети всіх рівнів – протягом минулого року це понад 30 млн. грн. Ось приклад господарності, підприємливості та патріотизму», - зауважив Степан Барна.

Протягом 2016 року підприємство сплатило понад 4 млн грн у бюджет Микулинецької громади.

«Це найпотужніше підприємство, яке працює на території нашої громади. За ці кошти, які воно сплачує у бюджет, ми маємо можливість реалізувати багато соціальних ініціатив. Це і ремонт доріг, і ремонт водогону, і вуличного освітлення, і покращення умов в навчальних закладах та багато іншого», - каже голова Микулинецької об`єднаної територіальної громади Петро Осіпчук.

Нагадаємо, товариство «Микулинецький Бровар” створене на базі Микулинецького пивзаводу, заснованого в 1698 році. За сезон підприємство щомісячно виробляє до 180 тис. декалітрів пива, 45 тис дал безалкогольних напоїв, 30 тис. дал газованих мінеральних вод і 700 дал хлібного квасу. Підприємство має єдину пивоварню на Україні, яка варить живе непастеризоване пиво, зберігаючи стару класичну схему пивоваріння, використовуючи при цьому власну екологічно чисту, натуральну сировину.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В області стартує ...
Наступна новина: Нові можливості для ...

КОМЕНТАРІ