Тернополянин Тарас Радь до трьох здобутих медалей Кубку світу додав ще одну «бронзу»

Тернополянин Тарас Радь до трьох здобутих медалей Кубку світу додав ще одну «бронзу»

27.01.17 12:29 0 579
В останній день Кубку світу з лижних гонок та біатлону серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору, який завершився у Західному реабілітаційному спортивному центрі, що в селі Яворів Турківського району Львівської області, тернополянин Тарас Радь завоював ще одну медаль. Спортсмен виборов «бронзу» серед чоловіків в категорії сидячи, клас LW 10-12, біатлон, на дистанції 12,5 км. Результат нашого земляка - 41:06.6. А переможцем у цій дисципліні став Мартін Фляйг із Німеччини (40:21.4), Дмітрій Лобан з Білорусі посів друге місце з результатом 40:29.6.

Тарас Радь є представником Тернопільського центру та ДЮСШІ «Інваспорт» (тренер - заслужений працівник фізичної культури і спорту та заслужений тренер України Віктор Федорчак), навчається у Тернопільській школі-колегіумі імені Йосипа Сліпого. Загалом на цих змаганнях Тарас здобув три бронзових і одну золоту медаль.

Щодо загальнокомандного заліку, то на етапу Кубку Світу у Яворові паралімпійська збірна України серед 18-ти команд посіла перше місце. Українські спортсмени завоювали 56 високих нагород - 19 золотих, 16 срібних та 21 бронзову медалі. Друге місце у команди Німеччини, спортсмени якої здобули 13 нагород: 6 золотих, 4 срібні та 3 бронзові медалі, третє місце - в команди Франції - 7 нагород, серед яких 6 золотих медалей та одна срібна. Додамо, що наразі всі спортсмени нашої збірної готуватимуться до чемпіонату світу з лижних перегонів та біатлону, який пройде в Німеччині, у місті Фінстерау, з 10 до 19 лютого 2017 року.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Чернівці: Mission2Game ...

КОМЕНТАРІ