В Луцьку сімей,які опинилися в складних життєвих обставинах привітали з новорічно - різдвяними святами та отримали продуктові набори

В Луцьку сімей,які опинилися в складних життєвих обставинах привітали з новорічно - різдвяними святами та отримали продуктові набори

27.01.17 14:04 0 500
20 січня 2017 року відбулася благодійна акція Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради та депутата Луцької міської ради Козлюка Олександра Євгеновича з врученням продуктових наборів та новорічних подарунків. На заході були присутні 35 сімей (в яких виховується 43 дитини). Зокрема, це сім'ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, сім'ї учасників АТО, сім'ї в яких виховуються діти з особливими потребами та діти – сироти та діти позбавлені батьківського піклування.

Ліна Галан зазначила, що депутат Луцької міської ради Олександр Козлюк постійно допомагає сім'ям, якими опікується центр. Не на слові, а на ділі показує системність у турботі про жителів міста Луцька.

Олександр Козлюк привітав сім'ї з святами, побажав миру, добра, благополуччя і рясної Божої ласки для їхніх родин. « найголовніше разом досягти миру на сході нашої країни. Я щиро вірю у заможне, краще життя для нас усіх. Як депутат, прикладу максимум зусиль, щоб вирішувати питання економічного, соціального процвітання нашого міста Луцька», - наголосив він.

Вихованці Центру «Диво» виступили з Вертепом перед усіма присутніми. Біблійна історія про народження Месії перегукувалися з філософськими та духовними повчаннями. Юні актори ніби переживали разом зі своїми ролями усі моменти історичної давності. Запрошені щиро захоплювались професійною грою акторів та щиро аплодували.

Олександр Козлюк подякував дітям за Вертеп. Подарував солодкі подарунки. Усі присутні отримали продуктові набори та солодкі подарунки.

Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ