В Луцьку благодійність в ділі

В Луцьку благодійність в ділі

27.01.17 10:30 0 445
З робочим візитом до Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді завітали представники Скандинавської місії на чолі з її президентом Бо Валенбергом, директор місії "Тюремне служіння Румунії" А.Філік, керівник благодійного фонду "Дитяча місія. Молдова" Н.Мокан, керівник проектів Скандинавської дитячої місії А.Мартенсон та керівник Волинського обласного благодійного фонду “Дитяча місія. Україна” Людмила Лонюк. Делегація ознайомилась з роботою оновленого Кабінету екстреної допомоги. Спонсори відзначили високий рівень роботи Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Зокрема, Бо Валенберг зазначив, що за роки тісної співпраці з благодійним фондом “Дитяча місія. Україна” та центром вдалося чимало досягнути у частині допомоги сім'ям, які потребують особливої соціальної підтримки.

Директор Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ліна Галан подякувала благодійникам за допомогу та зазначила, що 90 відсотків заходів, які реалізує центр, проводиться саме за підтримки Волинського обласного благодійного фонду “Дитяча місія. Україна”. А також акцентувала увагу на роботі Кабінету екстреної допомоги, який упродовж 2016 року відвідало 361 сім'я та отримали допомогу одягом, взуттям, предметами побуту, посудом, засобами особистої гігієни.

В рамках зустрічі відбувся і благодійний захід для 150 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, сімей, які опікуються дітьми –сиротами та дітьми позбавленими батьківського піклування, сімей у яких виховуються діти з особливими потребами з переглядом вистави "Свіло світу" та врученням продуктових наборів та солодких подарунків для дітей. Сім'ї гостинно запросили в "Царство Боже" та гості звернулися до усіх присутніх з новорічними віншуваннями та запевнили про подальшу постійну підтримку та включення у розподіл благодійної допомоги Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 15-та сесія Чернігівської ...
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ