У Волинській області прокурори домоглися взяття злодія під варту

У Волинській області прокурори домоглися взяття злодія під варту

27.01.17 12:40 0 481
За клопотанням Луцької місцевої прокуратури 30-річного мешканця обласного центру Волині, який після внесення застави вийшов з-під варти й на волі вчинив новий злочин, взято під варту на 60 днів без визначення розміру застави.

Увечері 9 грудня минулого року зловмисник, пошкодивши вікно кухні, проник у квартиру на першому поверсі багатоквартирного будинку на вулиці Стрілецькій у Луцьку та поцупив грошей та ювелірних виробів на понад 14 тис. грн.

Наступного дня затриманому по гарячих слідах молодику було повідомлено про підозру у вчиненні крадіжки з проникненням у житло (кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України).

Суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 72 500 грн.

Внісши заставу, зловмисник вийшов на волю й 14 січня 2017 року вчинив новий злочин, обікравши помешкання у селі Рованці Луцького району. Цього разу Луцький міськрайонний суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 128 тис. грн.

Луцька ж місцева прокуратура звернулася до суду з клопотанням, аби домогтися обрання 4 рази до цього судимому за корисливі злочини чоловікові запобіжного заходу у виді тримання під вартою на 60 днів без визначення розміру застави.

Прокурори просили суд також звернути в дохід держави заставу в розмірі 72500 грн. у зв’язку з порушенням підозрюваним накладених на нього при застосуванні запобіжного заходу обов’язків.

Дослухавшись до доводів прокурорів, суд застосував до зловмисника запобіжний захід у виді тримання під вартою без визначення розміру застави та звернув у дохід держави внесену за нього заставу.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Завдяки реалізації ...

КОМЕНТАРІ