Луцьк налагоджуватиме співпрацю з Підгайцівською сільською радою

Луцьк налагоджуватиме співпрацю з Підгайцівською сільською радою

27.01.17 08:23 0 480
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту. Участь у її роботи взяли депутати Микола Федік, Юлія Дацюк, Олександр Волинець та Петро Бойко.

Заступник міського голови Сергій Григоренко розповів, що на найближчу сесію міської ради вноситься проект рішення “Про забезпечення вивчення, оцінки, та громадського обговорення пропозиції Підгайцівської сільської ради Луцького району про початок переговорів з питань організації співробітництва”. Він наголосив, що Луцьк налагоджує співпрацю з сусідніми територіальними громадами. За його словами, якщо з Прилуцькою сільською радою ми виступили ініціатором, то Підгайцівська сільська рада сама запропонувала співпрацю. Заступник міського голови зауважив, що проектом рішення пропонується провести оцінку необхідності такої співпраці з цією територіальною громадою. За його словами, передбачено й проведення громадських слухань. Лише після цього прийматиметься рішення.

Члени комісії підтримали відповідний проект рішення.

Також члени комісії розглянули наступні питання: “Про рекомендацію міському голові щодо внесення змін до рішення міської ради від 03.12.2015 № 1/5 “Про утворення виконавчого комітету Луцької міської ради, визначення його чисельності та затвердження його персонального складу”; “Про виконання у 2016 році міської програми "Прозора влада" на 2016-2017 роки”; “Про затвердження Статуту КП “АвтоПаркСервіс” в новій редакції”; “Про встановлення надбавки заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Киці А.І.” тощо.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Савчук: Співпраця ...
Наступна новина: Близько 50 кг бурштину ...

КОМЕНТАРІ