Луцький міський об’єднаний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на військову службу за контрактом на посади солдатського,сержантського та офіцерського складу до Збройних Сил України

Луцький міський об’єднаний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на військову службу за контрактом на посади солдатського,сержантського та офіцерського складу до Збройних Сил України

27.01.17 10:40 0 431
На військову службу відбираються призовники, військовозобов'язані та жінки з відповідною освітою та підготовкою віком від 18 до 40 років.

Щодо термінів контракту.

Для громадян України, які вперше приймаються на військову службу за контрактом, встановлюються такі строки військової служби:

на посади рядового складу — строком на 3 роки;

на посади сержантського і старшинського складу — строком від 3 до 5 років;

на посади офіцерського складу - строком на 5 років.

Щодо грошового забезпечення.

У державному бюджеті на 2016 рік реалізовано зростання грошового забезпечення військовослужбовцям. З 1 січня 2016 року вже збільшено грошове забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України:

- рядовий склад отримує від 7 тис. грн і більше;

- сержантський склад – від 8 тис. грн;

- командир взводу – від 9,5 тис. грн;

- командир батальйону – від 12 тис. грн;

командир бригади – від 14 тис. грн.

У 2017 році планується збільшення грошового забезпечення військовослужбовців, які проходять військову службу в зоні проведення антитерористичної операції.

Щодо соціальних гарантій.

Крім цього, військовослужбовці мають право на безкоштовне здобуття вищої освіти без відриву від військової служби, безкоштовне медичне забезпечення а також санаторно-курортне лікування.

Військовий на отримує високе і гарантоване грошове забезпечення та соціальні гарантії.

За інформацією звертайтесь у Луцький військовий комісаріат або за телефонами: 75-14-31 або 066-249-58-85, 068-484-01-60.

Луцький військовий комісаріат

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Упродовж 2017-2020 років на ...
Наступна новина: Житомирщина: ігор Гундич ...

КОМЕНТАРІ