Луцьк: на сесії міської ради внесено зміни до бюджету міста

Луцьк: на сесії міської ради внесено зміни до бюджету міста

27.01.17 13:00 0 507
Депутати міської ради внесли зміни до рішення міської ради від 12.01.2017 № 17/12 „Про бюджет міста Луцька на 2017 рік” .

Директор департаменту фінансів та бюджету міської ради Лілія Єлова пояснила, що потрібно здійснити перерозподіл видатків бюджету міста: виконавчому комітету Луцької міської ради зменшити видатки бюджету розвитку спеціального фонду на виконання умов Договору позики між КП «Луцькводоканал» та Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО) в сумі 617 000 грн., спрямувавши на внески до статутного капіталу суб'єкта господарювання для погашення кредиторської заборгованості КП «Луцькводоканал» за придбаний мулососний вакуумний автомобіль.

Сесією міськради було також підтримане рішення «Про звільнення від сплати земельного податку», запропоноване Лілією Єловою. Рішення стосується окремих обєктів, серед яких КП «Луцький зоопарк». Луцький зоопарк самостійно, за власні кошти утримує, оновлює та поповнює колекцію тварин, оплачує використану електроенергію, заготівлю кормів звірям, оплату праці сезонним працівникам, проводить благоустрій та озеленення території для створення комфортного відпочинку відвідувачам зоопарку. Інші зоопарки України були раніше звільнені від сплати земельного податку.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: визначили ...
Наступна новина: Чернівці: В аварію потрапив ...

КОМЕНТАРІ