В Луцьку дітки з особливими потребами показали Вертеп

В Луцьку дітки з особливими потребами показали Вертеп

27.01.17 08:04 0 561
За сприяння Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та Волинського обласного благодійного фонду “Дитяча місія. Україна” відбулася благодійна акція у приміщенні Волинської обласної громадської організації батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку. Тут дітки з синдромом Дауна влаштували концерт з колядками й віншуваннями з нагоди народження Ісуса Христа. Юні артисти намагалися показати усю свою майстерність. Їм допомагали їхні рідні та близькі.

Звертаючись до присутніх, директор Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ліна Галан подякувала за гарну концертну програму та передала вітання від Луцького міського голови Миколи Романюка діткам та їх батькам. Вона була приємно вражена виступом діток і задоволена, що разом з особливими дітками виступали і їхні брати та сестри. Ліна Галан зауважила, що пам'ятає цих дітей ще маленькими. Нині вони уже підросли. За її словами, завдяки старанням батьків та громадської організації ці дітки нормально розвиваються, навчаються.

Ліна Галан зауважила, що щорічно до новорічних вітань долучається Волинський обласний благодійний фонд “Дитяча місія. Україна”. ЇЇ голова Людмила Лонюк також подякувала діткам за концерт. Вона зауважила, що приємно дивитись на виступ цих артистів. Людмила Лонюк розповіла, що цьогоріч вже роздали дітям більше 35 тисяч подарунків. До діток з синдромом Дауна вона приїхала теж не з пустими руками. За її словами, дітки з Німеччини приготували і передали подарунки луцьким дітям.

Без подарунків не залишилися й батьки дітей, яким вручили продуктові набори.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степан Барна: Ми були ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ