В Луцьку депутати озвучили свої запити і запитання

В Луцьку депутати озвучили свої запити і запитання

27.01.17 08:13 0 434
Депутати міської ради під час пленарного засідання 18-ї сесії традиційно озвучили свої запити і запитання.

Так, обранець громади Микола Яручик звернув увагу на необхідність ремонту вулиці Марка Вовчка. За його словами, щороку обіцяють реконструювати дорожнє покриття на цій вулиці, але й досі цього не зробили.

Також він підняв питання незаконної торгівлі на вулиці Окружній біля заводу “Кромберг&Шуберт”. Микола Яручик зазначив, що тут окрім продуктів харчування і господарчих товарів, реалізують й алкоголь невідомого походження.

Депутат Юрій Безпятко просив облаштувати додаткову зупинку на вулиці Карбишева поблизу котельні. За його словами, у цьому районі знаходиться багато підприємств і саме така зупинка зручна для працівників.

Також він пропонував попередньо вивчити стан комунікацій на вулицях та прибудинкових територіях, які пропонують ремонтувати цьогоріч, аби з настанням сприятливих погодніх умов можна було приступати до ремонту дорожнього покриття.

У своєму запиті депутат Тетяна Янчук просила звернути увагу на необхідність забезпечення громадської безпеки поблизу торгово-розважального центру “ПортСіті”. За її словами, лучани неодноразово скаржились на скупчення неповнолітніх зі сторони вулиці Сухомлинського, які поводять себе агресивно, палять, вживають алкогольні напої. Там зафіксовано конфлікти та бійки.

На необхідність кращого транспортного сполучення мікрорайону вулиці Дубнівської з центральною частиною міста наголошував депутат Олександр Кравченко. За його словами, варто збільшити кількість маршрутних таксі № 1 та 251 і скоротити інтервал руху.

Обранці громади Петро Бойко та Павло Данильчук піднімали питання функціонування бібліотеки на проспекті Молоді. Цей заклад належить профспілковим організаціям і вони хочуть продати це приміщення.

Заступник міського голови Сергій Григоренко повідомив, що спілкувався з керівником Федерації профспілок Волинської області Іванною Дубинкою-Філозоф щодо передачі у міську комунальну власність бібліотеки. Вона повідомила, що центральним органом прийнято колегіальне рішення про продаж приміщення.

Також свої запити озвучили Ігор Поліщук, Борис Смаль, Микита Рабан, Богдан Богонос та Євген Ткачук.

Секретар міської ради звернула увагу депутатів на лист Львівського міського голови Андрія Садового до Луцького міського голови Миколи Романюка щодо допомоги у захороненні твердих побутових відходів. Вона наголосила, що необхідно допомогти мешканцям Львова, адже нині там накопичилось багато сміття. За її словами, з потеплінням це може призвести до погіршення санітарного стану та виникнення різних хвороб.

Юлія Вусенко зауважила, що минулоріч Луцька міська рада прийняла рішення про заборону захоронення твердих побутових відходів на міському полігоні у Брищі з інших регіонів нашої країни. Вона запропонувала представникам депутатських фракцій найближчим часом зібратися і обговорити звернення Львівського міського голови й можливо внести зміни у діюче рішення Луцької міської ради.

Секретар міської ради закликала колег відкликатись на прохання сусідів і допомогти їм у складній ситуації.

Розглянувши усі питання порядку денного, міський голова Микола Романюк оголосив пленарне засідання 18-ї сесії завершеним.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Житомирщина: вони ...

КОМЕНТАРІ