Переваги оренди екскаватора-навантажувача

Переваги оренди екскаватора-навантажувача

27.01.17 21:55 0 1225

Однією з найбільш затребуваних механізованих одиниць при виконанні землян робіт є екскаватор-навантажувач. Його багатофункціональність вже давно завоювала йому велику популярність.

Дана техніка знаходиться в розпорядженні майже кожного будівельно-механізованого управління. Основною його перевагою є те, що він може замінювати відразу кілька одиниць техніки. Крім того у більшості машин такого типу знімний робочий інструмент, тобто в залежності від виконання різного виду робіт можна ставити вузький ківш для риття траншей під комунікації або широкий для роботи на кар'єрі при навантаженні сипучих матеріалів.

Крім того на таку техніку можна встановити такий вузькоспеціалізований інструмент, як гідромолот, гідрощипці і навіть бар. Така висока уніфікація дозволила істотно скоротити витрати будівельним компаніям на техніку. Адже один такий екскаватор-навантажувач може замінити цілу механізовану колону.

Ще однією з переваг даної техніки є її висока мобільність і маневреність, особливо в умовах малого простору, наприклад, на маленьких будмайданчиках. Володіючи такими властивостями, дана техніка зарекомендувала себе з позитивного боку і тому застосовується в будь-яких обставинах і швидко виконує поставлені завдання без втрати якості.

Оренда чи покупка?

Оренда екскаватора-навантажувача, краща за його покупку тому, що:

  • По-перше, оренда екскаватора - це практично ідеальний варіант для приватних осіб. Хоча як уже говорилося вище, така техніка дозволяє економити будівельним компаніям, але через її багатофункціональність вона коштує не дешево, тому не кожен малий підприємець може її собі дозволити. До речі, в Москві орендувати можна на сайті http://www.arendatecniki.ru/tehnika/ekskavatory-pogruzchiki.html;
  • По-друге, при відсутності кваліфікованого персоналу для обслуговування даної техніки, оренда навантажувача дозволить вам заощадити ще й на його утриманні;
  • По-третє, сьогодні на ринку оренди спецтехніки працює досить велика кількість будівельних компаній, тому оренда екскаватора-навантажувача для виконання разових робіт не доставить вам ніяких зайвих клопотів.

Висновки

Звичайно, якщо ви постійно берете в оренду спецтехніку, то тут варто подумати про її оренду на постійній основі або про покупку, але якщо застосування спецтехніки є разовим, то наприклад, оренда бари для прокладки кабелю, безумовно, збереже ваші гроші.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Державні закупівлі в ...
Наступна новина: Что собой представляет ...

КОМЕНТАРІ