Луцьк: «Спортивна зима» у розпалі

Луцьк: «Спортивна зима» у розпалі

30.01.17 12:13 0 530
В рамках Всеукраїнської акції «Спортивна зима» комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» продовжив цикл спортивно-масових заходів для дітей та молоді.

Як уже повідомлялося на нашому сайті, з початком січня центр «Спорт для всіх» розпочав підготовку льодових ковзанок, як природних, так і штучних, де мають змогу провести дозвілля лучани та гості нашого міста. На даний час їх облаштовано шість: дві - на природних водоймах (в парку 900-річчя Луцька на заплаві річки Сапалаївка в районі вул. Ветеранів, 3, та на ставку в районі вул. Прогреса, 10), і чотири - на штучних (вул. Наливайка, 8, б- р Дружби Народів, 11, вул. Привокзальна, 4, Театральний майдан).

Цьогорічна зима щедра на сніг, тому доводиться після кожного снігопаду повторно розчищати льодову поверхню майданчиків для проведення зимових розваг та гри в хокей. У мікрорайонах, де на природних водоймах є вищезгадані ковзанки, працівники центру Ніна Лисенко та Володимир Наумук неодноразово організовують дітей-активістів та разом з ними виконують цю благородну справу.

Після короткочасної відлиги на спортивних майданчиках міста, де були залиті штучні ковзанки, лід розтанув. 26 січня спільними зусиллями працівників комунального закладу «Спорт для всіх», житлово-комунальних підприємств № 2, 3, МЖК, КП «Луцькводоканал», управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, Луцького міськрайонного відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області було повторно залито льодові майданчики.

На усіх цих ковзанках, в дворах на спортивних майданчиках, в парках і скверах в різних мікрорайонах міста працівники центру організовують і проводять з школярами хокейні турніри, товариські зустрічі з міні-футболу на снігу, катання на санчатах з гірки, ігри в сніжки, ліплення сніговиків. До зимових розваг дітлахів долучаються і дорослі, отримуючи заряд позитивних емоцій та спортивного азарту.

Щоб погрітись після весело проведеного дозвілля на морозяному повітрі діти та молодь залюбки проводять час за грою в шахи, шашки, настільний хокей та теніс настільний в приміщеннях КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх».

Отож поки за вікном морози і ще господарює зима, запрошуємо усіх охочих скористатися облаштованими ковзанками. Приходьте у вільний час, щоб провести активно дозвілля на свіжому повітрі.

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В області триває щорічна ...
Наступна новина: В Луцьку у міських ...

КОМЕНТАРІ