Вінничина: енергозбереження,екологічна безпека,належне утримання доріг – одні із основних пріоритетів області у 2017 році (+фото)

Вінничина: енергозбереження,екологічна безпека,належне утримання доріг – одні із основних пріоритетів області у 2017 році (+фото)

30.01.17 11:26 0 556
На цьому наголосив заступник голови обласної державної адміністрації Василь Броварник під час підсумкового виступу на колегії Калинівської райдержадміністрації 27 січня. Учасники колегії під головуванням голови райдержадміністрації Володимира Гаврилюка, розглянули низку важливих для району питань соціально-економічного розвитку за 2016 рік. А саме:підсумки роботи агропромислового комплексу, діяльності медичних закладів, виконання бюджету району за 2016 рік, стан житлово-комунального господарства району та виконання заходів із енергозбереження іенергоефективностіта інші.

Заступник голови обласної державної адміністрації Василь Броварник націлив присутніх на ефективну роботу у 2017 році. "За підсумками роботи у 2016 році Віннниччина є лідером господарювання в Україні з багатьох напрямків. Гарні результати і в Калинівському районі. Тут впроваджено енергозберігаючі заходи у більше 50 % бюджетних установ", - наголосив посадовець.

Детально розповів про пріоритетні напрямки діяльності області у цьому році, серед яких: екологічна безпека, енергозбереження, належне утримання доріг, облаштування в'їзних знаків, територій вздовж доріг, належне поводження з твердими побутовими відходами.

Акцентував увагу на виваженому підході до питання переробки твердих побутових відходів. Адже, згідно з чинним законодавством, з 1 січня 2018 року буде заборонено складувати несортоване сміття.

У 2017 році на місцевий рівень потрібно прийняти дороги місцевого значення, провести тендерні процедури по їх подальшому утриманню. Буде використано кошти державні, місцеві і користувачів доріг.

Подальша енергоефективність та впровадження заходів з енергозбереження. Область скоротила споживання природного газу на 33% .

Подякував керівникам за роботу і побажав бути ефективним та цілеспрямованими у 2017 році.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: триває ...
Наступна новина: У Волинській області у ...

КОМЕНТАРІ