Вінничина: віднині 30 людей похилого віку соціального центру «Милосердя»,що у місті Бар,проживатимуть у більш комфортних умовах (+фото)

Вінничина: віднині 30 людей похилого віку соціального центру «Милосердя»,що у місті Бар,проживатимуть у більш комфортних умовах (+фото)

30.01.17 11:56 0 443
26 січня колектив та мешканці соціального центру «Милосердя» комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування Барського району» відсвяткували новосілля - вони переїхали із селища Копайгорода до міста Бара та чудово облаштувалися у просторому приміщенні колишнього тубдиспансеру.

До новоселів завітали, аби привітати з гарною подією, голова райдержадміністрації Володимир Саволюк, голова районної ради Михайло Піддубний, очільник міської об'єднаної територіальної громади Артур Цицюрський та секретар міськради Віктор Подуфалов.

Вони звернулися до присутніх зі щирими словами вітань та найкращих побажань. Були, звісно, і подарунки: від районної влади – сертифікат на 10000 грн., від міської – солодощі і бойлер.

Сердечно привітала людей похилого віку, які мешкають у соціальному центрі «Милосердя» і керівник ветеранської організації району Надія Кузнєцова. А самодіяльний колектив «Барська Берегиня» подарував усім присутнім гарні пісні.

Директор територіального центру соціального обслуговування Барського району Тетяна Лущинська щиро подякувала за вітання і подарунки, за ту увагу і турботу, яку відчувають від влади мешканці «Милосердя». Завдяки переїзду у більш просторе приміщення, яке, до речі, було належним чином продезінфіковане та підготовлене для проживання престарілих, 30 людей похилого віку отримали кращі умови перебування у соціальному центрі.













Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ