Чернівці: Після капремонту спортивний зал гімназії №7 зможе приймати загальноміські змагання

Чернівці: Після капремонту спортивний зал гімназії №7 зможе приймати загальноміські змагання

30.01.17 10:03 0 529
У чернівецькій гімназії №7 27 січня, відкрили два спортивних зали, у яких за кошти міського бюджету було проведено капітальний ремонт. 1 437 100 гривень освоїло підприємство ТОВ КМ-БУД”, яке виграло тендер ProZorro. Ним відремонтовано великий спортивний зал, а також зал “Малюк” для занять з фізкультури учнів молодшої школи.

“Сподіваюся, що великий спортзал, який облаштовано за європейськими стандартами в найбільшій школі Чернівців, буде слугувати не тільки учням цієї школи, а й стане базовим майданчиком і для проведення міських змагань, – каже Чернівецький міський голова Олексій Каспрук. – Головне, що він подобається дітям. А здорові діти – це майбутнє і надія нашої держави».

Будівельні роботи здійснено з використанням передових технологій. Зали оснащено сучасним обладнанням, у тому числі єдиним у навчальних закладах міста електронним табло. У великій залі – 10 баскетбольних кілець. Спортивні зали гімназії готові до проведення уроків фізичної культури, секцій, змагань.

Створення умов для фізичного здоров'я учнів залишається пріоритетним у роботі закладів освіти міста. Окрім гімназії №7, у 2016 році проведено поточні та капітальні ремонти спортивних залів у ЗОШ №6, ЗОШ №38, ЗОШ №39, НВК «Любисток», ліцеї №2 на загальну суму 2 199 700 гривень.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Когда врачу можно доверять
Наступна новина: Чернігів: ...

КОМЕНТАРІ