Віталій Сікіринський: Можливостей є багато,головне – якісні проекти

Віталій Сікіринський: Можливостей є багато,головне – якісні проекти

31.01.17 13:52 0 593
Для Тернопілля є дуже важливою презентація на міжнародних заходах такого рівня, як X Форум Європа – Україна, що відбувався у м. Жешув 25-29 січня. Про це заявив начальник управління міжнародного співробітництва та фандрайзингу облдержадміністрації Віталій Сікіринський.

Захід зібрав близько тисячі учасників з 26 країн світу. Серед 250 учасників з України була і делегація з Тернопільщини. Зустрічі відбувалися під гаслом «Можливості, яких не можна втратити».

«По-перше, нас справді хочуть бачити за кордоном, адже ми маємо що презентувати. По-друге, це чудова можливість познайомитися та налагодити контакти з людьми, які готові надати методичну допомогу чи практичні поради у цій чи іншій сфері: наприклад, з питань децентралізації, економічного розвитку, реформ у різних галузях», - констатував Віталій Сікіринський.

Як зазначає начальник управління, зараз є дуже багато можливостей щодо залучення фінансових ресурсів – це і транскордонне співробітництво, і міжнародна технічна допомога.

«Кошти є, можливостей багато, головне – якісні проекти. І саме навчити правильно їх готувати можуть наші закордонні партнери, адже у цьому в багатьох є успішний досвід», - зауважує Віталій Сікіринський.

Водночас начальник управління переконаний, що чимало ініціатив, які реалізовуються в Польщі, можуть бути запроваджені і на Тернопільщині.

«Ми презентували нашу область на базі технологічного парку, на базі якого побудовано аеропорт і великі складські приміщення. Це чудові можливості для бізнесу. Тут є всі комунікації, офісні приміщення. Крім того, всі надходження йдуть у державний бюджет. Це реально в нас зробити, якщо є підтримка наших партнерів», - підсумував Віталій Сікіринський.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За індексом будівельної ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ