На Вінничині цьогоріч в с.Вороновиця планується створення обласного комплексного центру соціальних послуг,для тих,хто потерпає від насильства в сім’ї

На Вінничині цьогоріч в с.Вороновиця планується створення обласного комплексного центру соціальних послуг,для тих,хто потерпає від насильства в сім’ї

31.01.17 13:02 0 525
30 січня, під головуванням голови облдержадміністрації відбулась що понеділкова апаратна нарада.

В рамках наради директор Департаменту соціальної та молодіжної політики Наталя Заболотна інформувала присутніх щодо пріоритетних напрямків роботи Департаменту у 2017-2021 роках.

За її словами, пріоритетними напрямками роботи є забезпечення надання допомог та соціальної підтримки пільговим категоріям громадян учасників АТО та членів їх сімей та внутрішньо-переміщених осіб, забезпечення надання якісних соціальних послуг та належних умов перебування в інтернатних закладах обласного рівня, покращення ефективості системи соцільного забезпечення, обслговування та надння соціальних послуг населенню, створення сприятливих умов для розвитку і самореалізації української молоді, формування патріота і громадянина та формування самодостатньої сім'ї та її здатність до усвідомленого народження та виховання дітей.

«Протягом 2017 року Департамент працюватиме над покращенням умов проживання, забезпечення доступності та впровадження інноваціних форм надання соціальних послуг, зокрема Вінницькому геріатричному б/і, Брацлавському психоневрологічному б/і, Стрижавському та Ладижинському дитячому б/і. Також цьогоріч планується створення обласного комплексного центру надання соціальних послуг, для тих, хто потерпає від домашнього насилля в сім'ї. Облаштування стаціонарного відділення центру буде у с.Вороновиця», - нагосила посадовець.

За словами Наталі Заболотної, також планується збільшення кількості оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки в УДЦ «Молода гвардія», МДЦ «Артек» та підтримки людей із постраждалих районів Луганської та Донецької областей.

« своєю креативністю та специфікою підходу до вирішення проблеми Департамент соціальної та молодіжної політики є прикладом для усіх інших силових структур облдержадміністрації», - наголосив голова ОДА Валерій Коровій.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ