Близько 60 млн грн зекономила Житомирщина після модернізації котелень у 2016 році

Близько 60 млн грн зекономила Житомирщина після модернізації котелень у 2016 році

01.02.17 14:06 0 496
Голова облдержадміністрації Ігор Гундич наголошує на потребі проведення енергоефективних заходів і у 2017 році. Окремо підкреслює те, що вже у 2017 році всі комунальні заклади області повинні пройти енергоаудит.

Про це голова ОДА наголосив 31 січня, під час апаратної наради із керівниками підрозділів.

— « Житомирщина входить до п'ятірки лідерів у впровадженні енергоефективності – і за показниками переведених котелень на альтернативу, і за залученням населення до енергоощадних заходів – шляхом видачі «теплих кредитів», – повідомив Ігор Гундич.

Економія бюджетних коштів за рахунок впровадження енергоефективних заходів підтверджує те, що область рухається у правильному напрямку.

Так, в результаті переведень 128 котелень на альтернативне паливо Житомирщина у 2016 році зекономила 9,4 млн кубів газу та відповідно 59,2 млн грн.

Також у минулому році підприємствами комунальної теплоенергетики проведено модернізацію котелень – заміна застарілих котлів, пальникових пристроїв, енергоємних насосів, застосування хімводопідготовки, встановлення лічильників теплової енергії, закриття нерентабельних котелень – на суму 18,3 млн грн, економія газу становить 0,95 млн м3.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Муніципальна поліція ...
Наступна новина: Чернігівська дитяча художня ...

КОМЕНТАРІ