Вінничина: прокуратурою спільно з правоохоронними органами на території області припинено незаконну діяльність ще одного грального закладу

Вінничина: прокуратурою спільно з правоохоронними органами на території області припинено незаконну діяльність ще одного грального закладу

01.02.17 14:12 0 504
У ході здійснення оперативних заходів Могилів-Подільською місцевою прокуратурою спільно із працівниками поліції проведено операцію з виявлення та припинення діяльності закладу, що надавав послуги в сфері незаконного грального бізнесу на території м. Могилева-Подільського.

За результатами санкціонованого обшуку в одному із інтернет клубів виявлено функціонування грального закладу, де незаконно надавались послуги у сфері грального бізнесу.

Заклад закрито, вилучено 21 системний блок разом з комп’ютерними маніпуляторами, 6 інтернет свіч-роутерів, 20 столів, грошові кошти в сумі понад 6,4 тис. гривень.

За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинене кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 2032 КК України.

На даний час в рамках кримінального провадження за процесуального керівництва Могилів-Подільської місцевої прокуратури проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії з метою всебічно, повного і неупереджено дослідження обставин кримінального провадження, встановлюються особи, причетні до діяльності грального закладу.

За вчинення вказаного кримінального правопорушення, винним особам загрожує покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ