На Вінничині за жорстокі вбивства нелюда засуджено до довічного позбавлення волі

На Вінничині за жорстокі вбивства нелюда засуджено до довічного позбавлення волі

01.02.17 12:30 0 470
Прокуратурою Вінницької області підтримано державне обвинувачення відносно жителя Мурованокурило-вецького району, який обвинувачувався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 187, п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187, п.п. 6, 13 ч. 2 ст. 115 КК України.

Нагадаємо, йдеться про вбивства, які мали масце у січні 2015 року в с. Обухів Мурованокуриловецького району та у м. Бар. 8 січня злочинець, в стані алкогольного сп’яніння, з метою придбання іще оковитої, прийшов до 74-річного односельця, який йому відмовив. Усвідомлюючи, що потерпілий є особою похилого віку і не може чинити йому суттєвий опір, діючи з раптово виниклим умислом на заволодіння чужим майном, з корисливих спонукань, вчинив розбій. Він жорстоко убив господаря оселі, забрав 183 гривні, мобільний телефон, зарядний пристрій до телефону, замкнув будинок та покинув місце події.

Через декілька днів цей же злочинець у м. Бар, спостерігаючи за будинком зрозумів, що в ньому одиноко проживає жінка похилого віку. Підбурюваний жагою особистої наживи та незаконного збагачення, маючи умисел на заволодіння чужим майном, з корисливих спонукань, коли потерпіла залишила будинок і пішла до сусідів, він зайшов в житловий будинок, де викрав 85 гривень. А коли залишав будинок, зайшла господарка, яку злодій жорстоко вбив та покинув місце події.

Відтак, суд, взявши до уваги всі зібрані докази вини вказаного громадянина, ухвалив обвинувальний вирок згідно якого останнього засуджено до довічного позбавлення волі з конфіскацією усього належного йому майна.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Затримано посадовця ...

КОМЕНТАРІ