«Фабрика ідей» запрацює на Вінниччині (+фото)

«Фабрика ідей» запрацює на Вінниччині (+фото)

01.02.17 16:45 0 523
31 січня, Вінницька громадська організація молоді з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія» розпочала реалізацію свого чергового проекту «Фабрика ідей».

Проект став можливий завдяки фінансовій підтримці Peace Corps уряду Сполучених Штатів Америки в рамках своєї масштабної програми «Розвиток місцевих громад» в Україні.

«Фабрика ідей» спрямована на досягнення гармонійного розвитку місцевих громад за участі інститутів громадянського суспільства регіону. Так, проект передбачає проведення ряду семінарських навчань для «молодих» громадських організацій Вінниччини, які лише розпочинають свою громадську діяльність.

«Втілення в життя даного проекту дозволить зробити громадські організації, які візьмуть у ньому участь, досвідченішими та значно професійнішими, а також, як результат – успішнішими у реалізації своїх суспільно-корисних ідей», – впевнена голова громадської організації «Гармонія» Раїса Панасюк. «Наша мета – навчити творчого підходу у реалізації тієї чи іншої ідеї задля досягнення позитивного для громади результату», – додала вона.

Навчання місцевих та регіональних інститутів громадянського суспільства буде відбуватися з тематики оцінки та здійснення моніторингу потреб громад, стратегічного планування, проектного менеджменту, особливостей написання грантових проектів, а також теорії та практики фандрейзингу.

Проведення навчальних семінарів здійснюватиметься щомісяця, а закінчення проекту та підведення підсумків – у липні 2017 року.

За результатами роботи планується розробка та видання порт-фоліо, яке дозволить презентувати громадські організації, які брали участь у проекті, широкому загалу та тим самим створить поле для їх саморозвитку.

Без сумніву, що Вінницька громадська організація молоді з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія» має достатньо досвіду та технічно-матеріальну базу для повноцінного виконання всіх поставлених завдань у рамках проекту «Фабрика ідей». Успішна реалізація колективом «Гармонія» низки проектів за останні роки свідчить про існування налагодженої співпраці між громадським сектором, владою та бізнесом.

Детальніше про проект можна дізнатися на офіційній веб-сторінці громадської організації «Гармонія» (http://harmonia.co.ua).

























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 14 проектів громадських ...

КОМЕНТАРІ