На Вінничині підготовка проекту обласної програми - результат проведеної громадської експертизи у сфері національно-патріотичного виховання дітей та молоді (+фото)

На Вінничині підготовка проекту обласної програми - результат проведеної громадської експертизи у сфері національно-патріотичного виховання дітей та молоді (+фото)

01.02.17 15:48 0 494
Про це на засіданні колегії облдержадміністрації повідомила Директор Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Наталя Заболотна.

Вона інформувала «Про розгляд експертних пропозицій в межах проведення громадської експертизи діяльності облдержадміністрації у сфері національно-патріотичного виховання дітей та молоді».

Посадовець довела до відома присутніх експертні пропозиції, які надійшли від Громадської ради при облдержадміністрації за результатами проведеної громадської експертизи 13 травня 2016 року, а також щодо їх врахування при формуванні, утворенні та діяльності координаційної ради з питань національно – патріотичного виховання при облдержадміністрації та розробленні Обласної програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017 – 2020 роки.

Звертаючись до членів колегії ОДА, Наталя Заболотна зазначила: «Зважаючи на те, що більшість експертних пропозицій вже враховані в діяльності облдержадміністрації або ж знаходяться на завершальному етапі їх впровадження та на позицію представника ініціатора громадської експертизи – пропонуємо затвердити такі подальші заходи, за результатом розгляду експертних пропозицій на засіданні колегії облдержадміністрації:

1. Утворити координаційну раду з питань національно – патріотичного виховання при облдержадміністрації до 17 лютого 2017 року.

2. Організувати на базі Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій Вінницької області навчання для начальників та директорів структурних підрозділів Вінницької обласної державної адміністрації щодо реалізації Порядку сприяння проведенню громадської експертизи діяльності органів виконавчої влади.

3. Здійснити заходи контролю та моніторингу застосування в навчальному процесі державної мови.

4. У разі перевиконання обласного бюджету, спрямувати вільні залишки бюджетних коштів на забезпечення повного фінансування Обласної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017 – 2020 роки затвердженої рішенням 13 сесії Обласної ради 7 скликання.

Відповідно, дані пропозиції будуть враховані у рішенні за підсумками засідання колегії.

Презентація.pptx









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку на чорно-білих ...
Наступна новина: В Луцьку у дитячому садочку ...

КОМЕНТАРІ