Чернівці: Інваліди І групи отримуватимуть матеріальну допомогу для часткового покриття витрат на оплату житлово–комунальних послуг

Чернівці: Інваліди І групи отримуватимуть матеріальну допомогу для часткового покриття витрат на оплату житлово–комунальних послуг

01.02.17 13:00 0 482
Щомісячну адресну матеріальну допомогу для часткового покриття витрат на оплату житлово–комунальних послуг в розмірі 200 грн. (без оподаткування) з 1 січня 2017 року встановлено інвалідам І групи, які зареєстровані в м. Чернівцях та не отримують інші щомісячні допомоги (виплати, доплати тощо) за рахунок коштів міського бюджету. Таке рішення ухвалив виконавчий комітет міської ради.

Призначення щомісячної адресної матеріальної допомоги інвалідам І групи проводиться з місяця наступного за місяцем, в якому виникло таке право, але не раніше місяця звернення заявника або його законного представника. У разі визнання інваліда І групи, який отримує щомісячну адресну матеріальну допомогу для часткового покриття витрат на оплату житлово–комунальних послуг недієздатним, виплата допомоги припиняється з місяця наступного за місяцем, в якому відбувся факт визнання особи недієздатною. Відновлення виплати законному представнику здійснюється за його заявою з місяця припинення.

Департамент праці та соціального захисту населення міської ради здійснюватиме нарахування та оподаткування щомісячної адресної матеріальної допомоги згідно з чинним законодавством, в межах асигнувань, передбачених кошторисом.

У разі втрати права на одержання щомісячної адресної матеріальної допомоги інвалідам І групи, виплата припиняється з наступного місяця.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненською місцевою ...
Наступна новина: Вінницька популяція зубра ...

КОМЕНТАРІ