Муніципальна поліція Тернополя продовжує боротьбу зі стихійною торгівлею

Муніципальна поліція Тернополя продовжує боротьбу зі стихійною торгівлею

01.02.17 14:06 0 513
Реагуючи на численні скарги громадян, організацій та установ, працівники управління муніципальної поліції Тернопільської міської ради продовжують вживати заходи щодо припинення несанкціонованої торгівлі на вул. Чорновола в м. Тернополі.

Працівниками управління з 23 січня 2017 року організовано щоденне патрулювання вул. Чорновола. Окрім того, незважаючи на обмеженість повноважень, працівники управління встановлюють осіб, які здійснюють стихійну торгівлю. Зокрема, у грудні 2016 року на правопорушників було оформлено 8 адміністративних протоколів за ст.152 КУпАП та направлено на розгляд уповноважених органів за місцем проживання. Адже основна кількість людей, які здійснюють несанкціоновану торгівлю у Тернополі - це приїжджі особи з найближчих районів області.

Управління муніципальної поліції звертається до мешканців міста з проханням не купувати продукти харчування з землі та не заохочувати правопорушників продовжувати діяльність.

Довідка: відповідно до статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення: порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 340 грн. до 1360 грн.) і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 грн. до 1700 грн.).

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Близько 60 млн грн ...

КОМЕНТАРІ