Чернігівська дитяча художня школа без приміщення не залишиться

Чернігівська дитяча художня школа без приміщення не залишиться

01.02.17 14:09 0 502
Чернігівські школярі, які відвідують заняття у Комунальному позашкільному навчальному закладі «Чернігівська дитяча художня школа», до кінця навчального року продовжать займатися у своєму звичному приміщенні по вул. Гончій, 33. Про це нагадав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко 30 січня на розширеній нараді з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради. За його словами, протягом цього періоду місто знайде нове приміщення, де і розташовуватиметься міська дитяча художня школа.

- Декілька філій вищих навчальних закладів, які займали площі в школах і гімназіях міста, скоротили свої площі, знаходяться в стадії ліквідації або взагалі фізично не існують. У нас є ці площі, вони в гарному стані, - сказав Владислав Атрошенко, запропонувавши їх як варіанти розташування художньої школи та наголосивши на тому, що при пошуку будівлі враховуватимуться всі специфічні особливості закладу. */blockquote

*/blockquote

Як відомо, нещодавно з'явилась інформація про те, що навесні художня школа повинна звільнити приміщення, оскільки обласний фонд комунального майна відмовив у продовженні договору оренди. Після кількох зустрічей керівництва міської ради з представниками обласної влади, було знайдено компромісне рішення щодо продовження договору оренди до 1 липня, тобто до кінця навчального року, на тих же умовах, які й були раніше.

КПНЗ «Чернігівська дитяча художня школа» вже 30 років знаходиться за адресою вул. Гонча, 33, балансоутримувачем цієї будівлі є Обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді. На в ній займається 166 учнів.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжет ТРА «Новий Чернігів»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Близько 60 млн грн ...
Наступна новина: Вінничина: прокуратурою ...

КОМЕНТАРІ