Луцьк: «Матч-реванш»

Луцьк: «Матч-реванш»

01.02.17 14:44 0 532
27 січня на природній ковзанці за адресою вул. Прогресу, 10 відбувся матч-реванш з хокею з шайбою між командами “Орлята” (центральний мікрорайон міста) та “Перці” (привокзальний мікрорайон), який організував і провів провідний професіонал КЗ “Луцький МЦФЗН “Спорт для всіх” Володимир Наумук.

Юні спортсмени люблять цей вид спорту, та з нетерпінням чекали на можливість знову зустрітись у спортивному поєдинку із своїми суперниками. Але для них не так важлива перемога, як сама участь у змаганнях і цікаво проведене організоване дозвілля.

Турнір закінчився із загальним рахунком 6 : 3 на користь хлопців з команди центрального мікрорайону. Команда переможених, не втрачає оптимізму і ще з більшим заохоченням вирішила тренуватись і готуватись до наступних хокейних баталій.

Учасники заходу отримали масу задоволення, позитивних емоцій та по завершенні змагань були нагороджені грамотами і солодкими призами від КЗ “Луцький МЦФЗН “Спорт для всіх”.

Запрошуємо всіх охочих взяти участь в дворовому хокеї в приміщення “Атлет” (вул. Степана Бандери,13) КЗ “Луцький МЦФЗН “Спорт для всіх” із заявками та своїми пропозиціями.

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ