Нова лінійка екологічно безпечної продукції для зовнішньої обробки будівель від компанії SSAB

Нова лінійка екологічно безпечної продукції для зовнішньої обробки будівель від компанії SSAB

02.02.17 14:48 0 981

Компанія SSAB оголосила про виведення на ринок нової лінійки найбільш екологічно безпечних виробів з високоякісної сталі з полімерним покриттям, призначених для зовнішньої обробки будівель. Асортимент даних виробів, об'єднаних під торговою маркою GreenCoat, є одним з найширших на існуючому ринку будівельних матеріалів.

GreenCoat - це новий бренд компанії SSAB, який об'єднує інноваційні, преміальні екологічні сорти сталі з полімерним покриттям з Північної Європи, призначені для будівельної промисловості. Нова лінійка продукції GreenCoat є ретельно підібраний асортимент довговічних, енергозберігаючих виробів з полімерним покриттям для влаштування покрівлі, фасадів і водостічних систем. До речі, в СПб купить преміальну сталь HIARC GREENCOAT ви можете на сайті http://steelmasters.ru/hiarc/.

Злиття компаній SSAB і Ruukki дозволило об'єднати кращі технології, розроблені обома компаніями, і сформувати в результаті більш широкий асортимент найбільш екологічних виробів з полімерним покриттям, призначених для зовнішньої обробки будівель.

Компанія SSAB є першовідкривачем і новатором в плані створення виробів з полімерним покриттям на основі біосировини, призначених для зовнішньої обробки будівель. Велика частина продукції нового портфеля марки GreenCoat має запатентоване компанією SSAB покриття на основі біотехнології (БТ), в якому істотна частка традиційних компонентів мінерального походження замінена біосировиною. Ця унікальна, запатентована технологія компанії SSAB значно знижує негативний вплив на навколишнє середовище.

GreenCoat: Особливості

"Продукція марки GreenCoat з біопокриттям, застосовувана для облаштування покрівлі, фасадів і водостічних систем - це єдині на ринку вироби, які містять велику частку відновлюваної сировини в складі покриття. Дана продукція поліпшена самою природою, оскільки покриття відрізняється не тільки підвищеною екологічною безпекою, але і підвищеними експлуатаційними характеристиками", - розповідає Олаві Хухтала, виконавчий віце-президент підрозділу SSAB Europe.

Крім виробів з біопокриттям, широкий асортимент продукції марки GreenCoat включає також енергоефективні вироби для покрівлі та фасадів. Дані матеріали відображають сонячні промені і знижують витрати енергії на охолодження внутрішніх приміщень в літній період. Крім того, продукція GreenCoat відрізняється високою стійкістю до атмосферного впливу, що забезпечує рекордні показники збереження кольору і глянцю протягом декількох років.

"Широкий асортимент продукції GreenCoat включає такі затребувані найменування, як: Pural, Purex і Hiarc. Всі вироби виготовляються з преміальної стали з Північної Європи, а їх покриття володіє чудовими технічними характеристиками", - пояснює пан Хухтала.

Випробування якості

Гарантії на продукцію GreenCoat засновані на результатах випробувань в умовах атмосферних впливів, які проводилися протягом 40 років на реальних відкритих випробувальних майданчиках.

Більш 10 000 панелей зі сталі з полімерним покриттям GreenCoat круглий рік піддавалися на західному узбережжі Швеції і в штаті Флорида жорстким кліматичним впливам, таким як: дощ, сніг, лід, солона вода, УФ випромінювання, вітер і шторм. Крім того, продукція GreenCoat також постійно проходить випробування на майданчиках в Арізоні, Вест-Індії, Китаї, Австралії, а також на узбережжі Франції.

Продукція GreenCoat з полімерним покриттям має високу стійкість до корозії, ультрафіолетового випромінювання і подряпин. Дані вироби значно легші інших матеріалів аналогічного призначення, наприклад, натуральної черепиці, а також мають більш низький коефіцієнт температурного розширення, а значить, менше схильні до деформації.

З даними виробами зручно працювати навіть при температурах до -15  C, а високоякісна сталь може бути перероблена на 100 %. Всі вироби марки GreenCoat легко піддаються штампуванню, згинанню, різанню, перфоруванню і профілізації, а також пропонуються в широкій гамі привабливих кольорів і варіантів обробки.

Продукція GreenCoat поставляється безпосередньо з заводів і складів компанії SSAB. Це гарантує оперативність поставок і широке охоплення території обслуговування замовників.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Унітази Duravit - ...

КОМЕНТАРІ