Луцьк: виявлено факти винесення сміттєвих пакетів на тротуари жителями міста

Луцьк: виявлено факти винесення сміттєвих пакетів на тротуари жителями міста

03.02.17 12:07 0 592
Інспекторами відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради протягом 31 січня – 1 лютого 2017 року було проведено відпрацювання на вулицях Потебні, Баранова, Тополевій, Гастелло, Станіславського, Героїв УПА, Вахтангова, Щедріна, Селищній щодо винесення сміттєвих пакетів на тротуари недобросовісними мешканцями міста, що здійснюють складування відмовившись від придбання індивідуальних контейнерів для зберігання твердих побутових відходів.

За результатом проведеного відпрацювання було складено 6 протоколів на вул. Тополевій, Героїв УПА, Вахтангова щодо винесення пакетів зі сміттям на узбіччі проїжджої частини за порушення ст. 152 КУпАП та передано на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради.

Крім того, мешканцям вищезазначених вулиць було видано 6 приписів на встановлення індивідуальних контейнерів для збору твердих побутових відходів.

З метою забезпечення належного санітарного стану та естетичного вигляду вулиць міста департамент муніципальної поліції Луцької міської ради звертається до мешканців міста з проханням термінового придбання та встановлення індивідуальних контейнерів та попереджає, що вищезазначена робота продовжуватиметься.

Департамент муніципальної поліції

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі демонтовано ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ