Прокуратура добилася справедливого вироку вбивці – 11 років позбавлення волі     Вироком Мукачівського міськрайонного суду мешканця смт.Кольчино,Мукачівського району визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 115 КК Украї

Прокуратура добилася справедливого вироку вбивці – 11 років позбавлення волі Вироком Мукачівського міськрайонного суду мешканця смт.Кольчино,Мукачівського району визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 115 КК Украї

03.02.17 08:23 0 553
Вироком Мукачівського міськрайонного суду мешканця смт.Кольчино, Мукачівського району визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 115 КК України, а саме в умисному протиправне заподіяння смерті іншій людині та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 11 років.

У судовому засіданні обвинувачений, незважаючи на наявність беззаперечних доказів його винуватості так і не визнав вину у вчиненому та не розкаявся.

Враховуючи тяжкість вчиненого злочину та те, що чоловік не усвідомив протиправність вчиненого і всіляко намагався виправдати себе, суд підтримав позицію прокурора, що останній не зможе виправитися без ізоляції його від суспільства та призначив йому реальну міру покарання.

Нагадаємо, що 16 грудня 2015 року в смт. Кольчино у власному помешканні, під час сварки наніс гостю щонайменше 11 ударів колючо-ріжучими і твердими тупими предметами. Внаслідок нанесених тілесних ушкоджень потерпілий невдовзі помер.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Судитимуть ...
Наступна новина: Чернівчан закликають ...

КОМЕНТАРІ