На Вінничині протягом 2016 року на роботи із благоустрою територій із місцевих бюджетів було направлено близько 360 млн. грн. (+фото)

На Вінничині протягом 2016 року на роботи із благоустрою територій із місцевих бюджетів було направлено близько 360 млн. грн. (+фото)

03.02.17 11:43 0 509
Інформуючи про роботу очолюваного Департаменту ЖКГ, енергетики та інфраструктури Сергій Волков під час прес-конференції 1 лютого відмітив, що під час проведення робіт із благоустрою території населених пунктів було забезпечено упорядкування парків, скверів, газонів та квітників, проводилися заходи по упорядкуванню та приведенню до належного естетичного та санітарного стану прибудинкових територій, дитячих та спортивних майданчиків, об'єктів масового перебування та відпочинку населення.

Сергій Волков зазначив: «Проводився комплекс робіт із упорядкування зелених зон відпочинку, дворових територій, прибиранню доріг і узбіч, очистці від сміття берегів водойм та джерел, висадки дерев та кущів та багато інших. До робіт із благоустрою долучилися підприємства, організації, установи, учнівська та студентська молодь, волонтери, трудові колективи, громадські організації. До акції залучено громадськості в кількості 130 тис. осіб, в тому числі учнівської та студентської молоді близько 50 тис. осіб.»

По санітарній очистці території населених пунктів виконано наступний ряд робіт:

• Ліквідовано 1925 несанкціонованих сміттєзвалищ.

• Обсяг зібраного сміття складає близько 21 тис. м?

• Очищено від сміття берегів – 529,7 км.

• Упорядковано та прибрано 1599 кладовищ.

• Проведено упорядкування 454 братських могил, 1061 меморіалів та пам'ятників, приведено в належний стан 930 дитячих та спортивних майданчиків.

• Прибрано 5431,2 тис.м? дворових територій.

• Під час озеленення територій населених пунктів висаджено більше 45 тис. дерев та 7,6 тис. кущів.

Протягом 2016 року на роботи із благоустрою територій із місцевих бюджетів було направлено близько 360 млн. грн.

«Стан благоустрою населених пунктів, насамперед залежить від наявності затверджених «Правил благоустрою території населених пунктів» Департаментом було підготовлено доручення голови облдержадміністрації, яким доручено головам райдержадміністрації та міським головам міст обласного значення забезпечити розробку та затвердження в кожній територіальній громаді «Правила благоустрою території населених пунктів» у 2016 році Правила розроблені по всіх територіальних громадах», - наголосив Сергій Волков.

На даний час стоїть завдання дієвого контролю за їх дотриманням.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цьогоріч Луцьке ...
Наступна новина: У Тернополі демонтовано ...

КОМЕНТАРІ